Qui som

ANNA VICTORI

Sóc la mirona “producer”. La que emplena excels i la que demana a la bola màgica que surtin bé. Sóc del 83 i la vena artística es remunta a episodis amb els meus amics d’estiu fent “Soy un Truhan, soy un Señor”, de Tricicle.

Freaky del teatre, primer vaig pensar que la meva vocació era actuar. Vaig estudiar Art Dramàtic, però la vida em tenia preparada la sorpresa del  complicat món de la producció. Així que vaig decidir fluir. De la Universitat de Barcelona vaig saltar a l’empresa que gestiona el Teatre Victoria i Poliorama de Barcelona, en la qual sóc Coordinadora de programació des dede fa vuit anys.

Nocturna, d’ulls blaus, sóc conciliadora, tinc visió de conjunt, i visc apassionada entre els meus rinxolets d’or, les bambalines i la meva meravellosa família.

SILVIA BEL FRANSI

Sóc la mirona poeta, la que vetlla perquè les nostres produccions siguin belles, harmòniques i commovedores. Però també sóc balança i, per tant, pràctica.

Vaig néixer al 82 i cap als cinc anys ja vaig començar a muntar obres de teatre a la casa del poble per entretenir a la família (això sí, havien de pagar entrada).
Si al Jedi l’acompanya la força, a mi l’esperit comercial.

Sóc periodista de formació, professora de vocació i escriptora per deformació. Fa setanys vaig aterrar al món del teatre també per casualitat (vaig muntar una performance per denunciar les condicions abusives dels treballadors d’una empresa i – giragonces de la vida – vaig acabar fent una entrevista al
Teatre Victòria i Poliorama). Des de llavors programo el Servei Educatiu d’aquests dos teatres i gestiono l’empresa de públics culturals Top Grups.
Gestora gutural. Poeta a temps total i aprenent de clown en ple creixement
teatral.